Vacature zelfstandig werkend kok

Vanwege uitbreiding medio april/mei zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

De ideale kandidaat

De ideale kandidaat: je hebt een relevante afgeronde opleiding. Je hebt passie voor koken, kennis van de HACCP regels en je kan werken in een team. Je hebt werkervaring binnen de horecasector. Daarnaast ben je open, sociaal, stressbestendig, initiatiefrijk, ondernemend en communicatief vaardig. Verder vragen wij jou flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en bovenal een enthousiaste instelling. Een must is dat je graag met mensen werkt en dat je de wensen van de gast altijd bovenaan hebt staan. Daarnaast vind je het geen probleem te werken in de weekenden en op feestdagen.

Werkzaamheden

  • Bereiden van gerechten, inclusief de mise en place;
  • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen. Bewaken van houdbaarheid en hygiëne;
  • Leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu’s e.d. Ontwikkelen/aanpassen van recepten.
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.
  • Overige werkzaamheden, zoals:
  • toezien op de werkzaamheden van de hulp/stagiair, geven van aanwijzingen en letten op de kwaliteit en op de naleving van de hygiënevoorschriften;
  • klaarmaken van eenvoudige maaltijden voor bedrijfsmedewerkers.

Ons aanbod

Wat wij bieden: Antonn biedt jou een leuke, zelfstandige en afwisselende functie met flexibele werktijden/werkdagen binnen ons gezellig horecabedrijf, wat wij nog aan t opbouwen zijn. Je werkt binnen een hecht team dat van aanpakken weet en waar voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme. Wij bieden een 30 uurs contact aan met ( marktconform) salaris dat aansluit op jouw takenpakket en verantwoordelijkheden.

Ben jij de zelfstandige werkende kok die wij zoeken? Stuur dan zo spoedig mogelijk sollicitatiebrief inclusief motivatie en CV naar anneke@antonn.nl.

Geef een reactie

*

Reserveer direct